Samsung Galaxy S3 räjähti mikroaaltouunissa – arvo moninkertaistui

Digi · Stara.fi

Ihmisillä on hyvin kummallisia harrastuksia, ja verkosta löytyy monia outoja videoita. Suhteellisen korkealle molempien osalta yltänee myös kaveri, jonka harrastuksena on leikkiä tuliterien mobiililaitteiden kanssa asettamalla ne mikroon.

Laitteiden mikrottamisen jälkeen mies julkaisee prosessista videoita YouTubeen ja laittamalla tuhotut laitteet myyntiin verkkohuutokauppaan. Nimimerkillä dovetastic YouTubessa esiintyvä henkilö kuitenkin toimii juuri näin.

Kuva: eBay
Kuva: eBay

Ohesta löytyy kolme eri videota, joilla 1.200 watin mikroaaltouunissa palamaan vuorollaan saavat syttyä Samsungin Galaxy S III sekä Applen iPhone 5 ja iPad mini. Käsittelyn jälkeen laitteet päätyvät myyntiin eBay-verkkohuutokauppaan. Palaneelle Galaxy S III:lle hintaa kertyikin komeat 2.012 dollaria huutokauppasivun mukaan.

Yhteistyössä Mobiili.fi