Claudia Romanin bikinipeppu tallentui rantakuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen Claudia Romani nousi viime vuonna seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon poseerattuaan usein paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty Claudia on jatkanut samalla linjalla myös alkaneena vuonna.

Nyt Claudia on ikuistettu rantakuviin hänen suunnattuaan nauttimaan lämpimästä ja hieman pilvisestä päivästä Miami Beachin rannalle. Bikinien ylä- ja alaosat olivat eri paria, mutta se tuskin silminnäkijöitä juurikaan haittasi.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.