Katie Price ennätysvauhdilla naimisiin – seurusteli vain kaksi kuukautta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price purki äskettäin kihlauksen mallipoikaystävänsä Leandro Pennan kanssa. Sittemmin hänen kerrottiin löytäneen rinnalleen lohduttajan strippaaja Kieran Hayleristä. Tuore pariskunta kihlautui vasta muutama päivä sitten.

Nyt 34-vuotias Katie Price on mennyt pikavauhtia naimisiin. Povipommin kerrotaan astelleen alttarille Kieran Haylerin kanssa Karibialla. Rakastavaiset pitivät lomakohteessa intiimin seremonian, jossa oli paikalla vain heidän läheisimmät perheenjäsenemsä. Pricen uskotaan edenneen huimaa vauhtia suhteessaan, koska hän haluaa hankkia lisää lapsia.

– Katie ei jaksanut enää odotella. Mitä nopeammin hän sai Kieranin, sitä parempi. He pitävät varmaankin vielä Britanniassa hulppeat televisiohäät, josta he saavat rahaa, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.