Kristin Chenoweth oli kuolla – näyttää nykyisin näin seksikkäältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja-näyttelijä Kristin Chenoweth on tullut tutuksi suuremmalle yleisölle muun muuassa The West Wing ja Pushing Daisies -sarjoista. Nainen on nähty myös muun muuassa huippusuositussa Glee-sarjassa. Taannoin hän loukkaantui vakavasti kuvauksissa.

44-vuotias Kristin Chenoweth julkaisi tiedotteen, jossa hän kertoo lopettaneensa työpestinsä The Good Wife -hittisarjassa. Toimittajan roolia sarjassa näytellyt kaunotar joutui rajuun onnettomuuteen kuvauspaikalla, kun valaistuskaluston osa kaatui hänen päälleen. Näyttelijä sai päähänsä vakavan kallonmurtuman, jonka pituus oli peräti 14 senttimetriä.

Nyt Chenoweth on palannut viimein julkisuuteen pitkän tauon ja sairausloman jälkeen. Hän poseerasi kameroille Genlux-lehden Los Angelesin Sofitel-hotellissajärjestämissä juhlissa, eikä vakavista vammoista ollut enää tietoakaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kristin Chenoweth on palkittu useita kertoja uransa aikana. Näyttelijättären palkintohyllyltä löytyvätkin muun muassa arvostetut Tony ja Emmy -palkinnot. Hän teki ensimmäisen roolinsa teatterin lavalla Broadwayllä vuonna 1997. Hän julkaisi A Little Bit Wicked: Life, Love and Faith in Staves -muistelmakirjansa vuonna 2009. Kirjassaan hän kertoo muun muuassa elämästään Hollywoodissa.