Mies masturboi uimahallissa – uskomaton selitys poliisille

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat aika ajoin puuttumaan itsensäpaljastajien häiritseviin puuhiin julkisilla paikoilla. Jotkut ihmiset saattavat pudottaa housunsa alas esimerkiksi keskellä katua ja masturboida ohikulkijoiden nähden.

Nyt eräs amerikkalainen mies on joutunut otsikoihin julkisesta itsetyydytyksestä. Rockfordissa asuva 49-vuotias mies meni äskettäin seuraamaan Riversidessa sijaitsevan koulun uimakisoja. Mies joutui kuitenkin pian paikan päällä poliisien käsirautoihin, sillä hän ryhtyi masturboimaan.

Onneksi viranomaiset saivat miehen kiinni, sillä hänellä oli pahat mielessään. Miehen mukaan hänen piti aluksi mennä Brookfieldin eläintarhaan etsimään poikia, jotka suostuisivat suuseksiin. Mies keksi kuitenkin viranomaisille uskomattoman selityksen masturbointihetkelleen.

Kävelymatkalla hän sai nimittäin omien sanojensa mukaan neronleimauksen Justin Bieberiltä, joka käski häntä menemään koululle masturboimaan. Virkavalta ei uskonut selitystä, vaan kuljetti miehen poliisivankilaan. Häntä syytetään muun muassa julkisella paikalla masturboinnista.

– Miehen aikomukset olivat selvät. Hän yritti etsiä nuoria uhreja. Hänellä on rikosrekisteri seksirikoksista. En voi uskoa, että tällainen mies kävelee vapaana kaduillamme, poliisipäällikkö Thomas Weitzel kertoi WGNTV-kanavalle.