Ryan Gosling oli ehdolla Backstreet Boysin jäseneksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen näyttelijäkomistus Ryan Gosling vakiinnutti paikkansa Hollywoodin tähtikaartissa vuonna 2004, kun hän näytteli Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Seuraavaksi Gosling tullaan näkemään muun muassa Gangsterisota-elokuvassa.

Nyt 32-vuotiaan Ryan Goslingin menneisyydestä on paljastunut yllätyspaljastus. Backstreet Boys -hittiyhtyeen jäsen, A.J. McLean, nimittäin kertoi harkinneensa taannoin näyttelijäkomistusta poikabändin riveihin. Popparin mukaan hän tutustui aikoinaan Ryan Goslingiin Floridassa, jossa he asuivat naapureina.

A.J. McLean ei uskonut poikabändin menestykseen, joten hän lupasi ottaa yhteyttä suosikkinäyttelijään ja harkita tätä yhtyeen kuudenneksi jäseneksi. Backstreet Boys -yhtye nousi kuitenkin nopeasti yhdeksi maailman suosituimmaksi poikabändiksi. A.J. McLean unohti soittaa Ryan Goslingille keikkakiireidensä takia.

– Ryan, olen niin pahoillani, etten soittanut sinulle takaisin. Jos joskus haluamme kuudennen Backstreet Boysin, soitan sinulle heti. Ryan osaa laulaa. Hän ei ole vain uskomaton näyttelijä ja komea mies, A.J. McLean kertoi TMZ-sivustolle.

Ryan Thomas Gosling aloitti uransa Disney-kanavan Mickey Mouse Club -ohjelmassa muun muassa poptähti Britney Spearsin rinnalla. Gosling on nähty käsikkäin useiden Hollywoodin naiskaunottarien, kuten Rachel McAdamsin, Kat Denningsin ja Olivia Wilden kanssa, mutta tällä hetkellä hän seurustelee näyttelijätär Eva Mendesin kanssa.