StaraTV: Mikä saa suomalaisen perustamaan luksushotellin Thaimaahan?

Haastattelut Matkailu StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomalaisen yrittäjäpariskunnan Aava Resort & Spa Etelä-Thaimaan Khanomissa valittiin taannoin 101 maailman parhaan hotellin joukkoon Tatler-lehden julkaisemassa Travel Guidessa. Koskaan aiemmin suomalainen matkailuyritys ei ole saanut vastaavaa tunnustusta.

Stara tapasi hotellin omistajapariskunnan toisen osapuolen, Kati Häkkisen, parhaillaan käynnissä olevilla Matka 2013 -messuilla Helsingissä. Haastattelussa Häkkinen kertoo mikä saa suomalaisen muuttamaan Thaimaahan ja perustamaan sinne hotellin. Hän paljastaa myös millainen vaikutus arvostetulla listauksella on ollut.

Kuva: Aava Resort & Spa

Aava Resort & Span avajaisia vietettiin syyskuussa 2010. Hotelli koostuu 28 bungalowista ja villasta, kahdesta ravintolasta sekä spa-osastosta suomalaisine saunoineen. Khanom sijaitsee Etelä-Thaimaassa Nakhon Sri Thammaratin maakunnassa. Lähimmät lentokentät ovat Surathani ja Nakhon Sri Thammarat, molemmat noin tunnin ajomatkan päässä Aavasta.