Katie Pricen uskomaton selitys pikahäille: ”Selvännäkijä käski”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price meni äskettäin pikavauhtia kihloihin ja naimisiin strippaaja Kieran Haylerin kanssa. Pariskunta astui alttarille vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen.

Nyt 34-vuotias Katie Price poseeraa The Sun -lehdessä tuoreen aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa. Kolmannen kerran naimisiin mennyt povipommi kertoi haastattelussa uskomattoman selityksen pikaliitolleen. Naisen mukaan hän nimittäin kävi äskettäin ennustajalla, joka neuvoi julkkiskaunotarta astumaan avioliittoon Kevin-nimisen henkilön kanssa.

– Selvännäkijä sanoi, että menen naimisiin Kevin-nimisen miehen kanssa. Kieran-nimi on aika lähellä selvännäkijän ennustusta. Tajusin, että ennustaja on oikeassa. Eihän tämä ole kuin vasta kolmas avioliittoni, Katie Price kertoi lehdelle.

Pariskunta meni naimisiin intiimissä seremoniassa, joka pidettiin Karibian paratiisikohteessa vain muutaman perheenjäsenen läsnäollessa. Povipommin on kerrottu haaveilevan perheenlisäyksestä aviomiehensä kanssa. Äskettäin levisi huhuja, joiden mukaan Katie Price aikoo tehdä rakkaastaan fitness-tähden ja takoa hänen avullaan rahaa.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.