Teinipoika jäi kiinni rysän päältä: ”Saaliiksi kuminen suihinottaja”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on jäänyt viime kuukausien aikana kiinni lukuisia varkaita, jotka ovat anastaneet tavaraa seksikaupoista. Esimerkiksi taannoin Dallasissa eräs ryöstäjä uhkasi erotiikkaliikkeen myyjää veitsellä anastaakseen sukuelintä suurentavan penispumpun.

Nyt erään amerikkalaisen 19-vuotiaan teinipojan uutisoidaan jääneen kiinni nolosta varkaudesta. Alexander Marcelino Perez meni äskettäin Bradentonissa sijaitsevaan seksikauppaan pahat, mutta intiimit puuhat mielessään.

Teinipoika nimittäin nappasi kaupan hyllyltä The Super Sucker -nimisen miesten seksilelun, ja tunki sen taskuunsa maksamatta. Myyjä kuitenkin näki teinipojan varkausyrityksen ja hälytti paikalle poliisit. Viranomaiset pidättivät teinipojan rikospaikalla. The Smoking Gun -sivuston mukaan varkaudesta syytetty nuorukainen viruu parhaillaan Manatee Countyn putkassa.

The Super Sucker -seksilelu on Doc Johnson -yrityksen tuottama eroottinen lelu, jonka tarkoituksena on luoda miehille tunne aidosta suihinotosta. Yritys mainostaakin kumista lelua ”sensaatiomaisen suihinoton tarjoajana”. Yrityksen mukaan kyseinen seksilelu sopii etenkin miehille, jotka haluavat ottaa kaiken irti masturbointihetkistään. Verkkokaupoissa kyseistä lelua myydään noin 13 dollarin, eli 10 euron, hintaan.