Uma Thurman antoi lapselleen tooooodella pitkän nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Uma Thurman muistetaan erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista. Taannoin hän tunnusti pitäneensä itseään nuorena rumana koulukiusaamisesta johtuen.

42-vuotias näyttelijätär synnytti viime kesänä tyttären, jonka varsin pitkä nimi herätti huomiota mediassa. Luna-nimellä kutsuttavan lapsen koko nimeksi annettiin Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman Busson.

Uma Thurman on nyt raottanut sanallista arkkuaan päätöksestään antaa lapselle näin pitkä nimi. Tähden mukaan siihen vaikutti hänen aikaisemman, 14-vuotiaan Maya-tyttären mielipide.

– Maya sanoi, ettei minulla ehkä ole mahdollisuutta hankkia pian uusia lapsia. Siksi annoin Lunalle jokaisen nimen, josta pidin. Me emme oikein päässeet yhteisymmärrykseen nimestä. Kutsumme häntä nyt Lunaksi, ja sen suhteen hän on onnekas, Uma Thurman kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.

Viime syksynä Uma Thurman joutui ongelmiin, kun jo kertaalleen lähestymiskiellon saanut mies ryhtyi ahdistelemaan häntä uudelleen. Asianajaja kertoi oikeudenkäynnissä miehen sairastavan skitsofreniaa ja kaksisuuntaista persoonallisuushäiriötä. Mies vaati Thurmania menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään nykyisen miesystävänsä Arpad Bussonin.