Valvontakamera tallensi erikoisen näyn – ei hämännyt poliisia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Kemin liepeillä sijaitsevan Tervolan asukkaita on aikoinaan nimitetty leikkimielisesti ämpäripäiksi. Nyt Yhdysvalloissa on tallentunut valvontakameraan näky, joka tuskin on peräisin Tervolasta. Kyseessä on nimittäin murtomies, joka on piiloutunut ämpäriin.

Louisianan osavaltiossa sijaitsevassa Slidellissä ikuistetuissa valvontakameran kuvissa nähdään miten mies hiipii ympäri liiketilaa suurikokoinen muoviämpäri päässään.

Kenney’s Seafood -ravintolan tiloissa asiattomasti käynyt mies ei kuitenkaan onnistunut suunnitelmassaan, sillä eräässä kuvassa hänen kasvonsa paljastuivat ja poliisi pääsi nopeasti miehen jäljille. 23-vuotias murtovaras pidätettiin ja hän osoittautui ravintolan entiseksi työntekijäksi.