Jennifer Lopez toyboystaan: ”Miksi hän haluaa minut?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Jennifer Lopez on viihtynyt jo jonkin aikaa toyboy-komistuksensa Casper Smartin kanssa. Parilla on huomattava 18 vuoden ikäero, minkä vuoksi pahat kielet ovatkin epäilleet heidän suhteensa kestävyyttä.

Aiemmin tähtipari ei ole ollut moksiskaan moisista epäilyistä. Nyt 43-vuotias Jennifer on kuitenkin alkanut ajatella rakkaussuhdettaan uudesta näkökulmasta. Epävarmalla hetkellä poppari tiedusteli nimittäin suoraan 25-vuotiaalta rakkaaltaan, minkä takia tämä ei etsi itselleen oman ikäistään seuraa.

– Kysyin häneltä, miksi hän ei löydä oman ikäistään tyttöystävää. Miksi hän edes haluaa minut? Kysyin, että kuinka kauan hän kuvittelee suhteen kestävän. Minä ajattelen näitä asioita, kertoi Jennifer Lopez People-lehdelle.

Lopez tunnusti haastattelussa, ettei hän tiedä kuinka pitkään parin suhde jatkuu. Hän kertoi heidän nauttivan toistensa seurasta juuri nyt. Lopez on myöntänyt avoimesti Smartin tekevän hänet onnelliseksi. Mies tuki tähteä esimerkiksi hänen vaikean avioeronsa aikana, kun liitto Marc Anthonyn kanssa päättyi.

Äskettäin Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.