Michael J. Fox kielsi poikaansa deittailemasta Taylor Swiftiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina hienoa uraa valkokankaalla tehnyt Hollywood-tähti Michael J. Fox sairastui jo 18 vuotta sitten Parkinsonin tautiin, mutta on kyennyt elämään sairautensa kanssa varsin normaalia elämää. Yli kymmenen vuotta sitten näyttelijän töistä sivuun astunut tähti on aktivoitunut viime aikoina viihdemaailmassa.

Nyt 51-vuotias Michael J. Fox on kertonut, ettei hän halua sarjadeittaajan mainetta kantavan Taylor Swiftin deittailevan hänen 23-vuotiasta Sam-poikaansa. Tähtinäyttelijä ei ole ilmeisestikään kovin vakuuttunut laulajattaren urasta. Miehen mielestä Swift on nimittäin rakentanut uransa siten, että hän on tehnyt kappaleita vain epäonnistuneista seurustelusuhteistaan.

– En oikein pysy koko idean perässä. Taylor Swifthän kirjoittaa aina biisejä poikaystävistään? Erikoinen tapa luoda uraa, Michael J. Fox kertoi Vulture-lehdelle.

Tähtinäyttelijä keksikin hauskan biisin nimen, jossa hän sivaltaa Taylor Swiftiä. Hän nimittäin uskoo, että jos neitokainen ikinä deittailisi hänen poikaansa, Swiftin seuraavan kappaleen nimi olisi ”Sam, You Piece of Shit”.

Michael J. Fox tuli tunnetuksi 80-luvulla Perhe on paras -televisiosarjasta ja huippusuosituista Paluu tulevaisuuteen -elokuvista. 90-luvulla hänet nähtiin myös Spin City -sarjan pääroolissa, mutta tähti vetäytyi pois televisiosta ja valkokankailta keskittyäkseen taistelemaan Parkinsonin tautia vastaan. Fox on kuitenkin toisinaan nähty pienissä vierailevissa rooleissa sarjoissa kuten Jäitä Hattuun, Larry David ja Asema 62. Näyttelijä on todennut haastatteluissa, ettei anna Parkinsonin taudin nujertaa itseään.