Nainen virui kaksi päivää ojassa – selviytyi syömällä jäätä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut julki lukuisia tapauksia, joissa loukkaantuneiden ihmisten on kerrottu viruneen metsissä ja ojissa päivien ajan ennen avun saamista. Jotkut heistä ovat selviytyneet koettelemuksistaan muun muassa syömällä lehtiä ja toukkia.

Nyt erään amerikkalaisen naisen uutisoidaan joutuneen selviytymiskamppailuun kahden päivän ajaksi. Illinoisissa asuva 68-vuotias Billie Earl -niminen nainen joutui aiemmin tällä viikolla auto-onnettomuuteen. Hän menetti maasturinsa hallinnan metsätiellä ja ajoi menopelillään ojaan.

Iäkäs nainen loukkasi rytäkässä muun muassa lonkkansa ja polvensa. Hän onnistui raahautumaan ulos autosta onnettomuuden jälkeen. Billie Earl ei kuitenkaan päässyt liikkumaan syvästä ojasta tielle, eikä kukaan kuullut hänen avunhuutojaan. Nainen joutuikin virumaan penkassa 48 tunnin ajan hytisevän kylmässä säässä.

Herrinin kylän paikallinen asukas Alan Geary ihmetteli metsätiellä olevia jarrutusjälkiä, ja päätti tutkia niitä. Hän toimikin onnettomuuteen joutuneen naisen pelastavana enkelinä. Mies nimittäin löysi loukkaantuneen naisen ojasta huonossa kunnossa. Lääkärihoitoon kiidätetty Billie Earl kertoi selviytyneensä syömällä jäätä. Naisen löytäjä uskoo, että Jumala pelasti Earlin.

– Olen hämmästynyt siitä, että hän selvisi kaksi päivää kylmässä. Yläkerran Herra ei anna meidän kuolla ennen kuin on sen aika. Vielä ei ollut Billie Earlin aika lähteä luotamme, Alan Geary kertoi Wspdlocal-kanavalle.