Naiselta takavarikoitiin 100 marsua

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Lemmikkieläimet tuovat useiden ihmisten päivään piristystä, ja jotkut ihmiset tuntuvat uskovan onnen lisääntyvän sitä mukaan, mitä useampia eläimiä heidän nurkissaan pyörii. Liika on kuitenkin aina liikaa, kuten varsin hämmentävä tapaus Iso-Britannian Sittingbournesta osoittaa.

Nimettömänä pysyttelevä nainen joutui kääntymään häpeissään paikallisen eläinsuojenluyhdistyksen, RSPCA:n puoleen. Syynä oli käsistä lähtenyt ongelma marsujen kanssa – naisen koti oli nimittäin täynnä pieniä karvaisia jyrsijöitä. Daily Mirror -lehden mukaan RSPCA joutui takavarikoimaan naiselta jopa 100 marsua.

Naisen mukaan hänellä oli vielä kaksi vuotta sitten ainoastaan kaksi jyrsijää, jotka kuitenkin alkoivat lisääntymään holtittomasti. RSPCA lupautui jättämään naiselle neljä saman sukupuolen edustajaa. Heidän mukaansa nainen oli tapauksesta häpeissään, eikä häntä voinut syyllistää marsujen määrästä – nainen oli jopa yrittänyt taata useimmille hyvät elinolosuhteet häkeissä.