Teinitähden Twitter-viesti ihmetytti: ”Minulla on massiivinen finni ahterissani”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosion saavuttaneen Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin laulaja Niall Horan on yhtyeen muiden jäsenten tapaan kerännyt oman, uskollisen fanijoukkonsa. Horanin isä on huolissaan pojastaan, sillä 18-vuotiaan popparin alkoholin käytön kerrotaan riistäytyneen käsistä.

Nyt One Direction -tähden fanit ovat hämmästyneet, kuin nuoren tähden Twitter-tilille ilmaantui omituinen tilapäivitys. Niall Horanin tavanomaisempien viestien joukkoon nimittäin ilmestyi twiittaus, jossa hän pohtii, pitäisikö hänen puristaa takapuolessaan oleva finni.

– Minulla on massiivinen finni ahterissani. Mietin, pitäisikö minun puristaa se. Mitä mieltä olette?, tilapäivityksessä spekuloitiin.

Pian Horanin Twitter-tilille ilmestyi uusi päivitys, jossa hän kiisti kirjoittaneensa finniä koskevan twiitin. Hän kertoi tilinsä seuraajille, ettei tiedä mitä juuri tapahtui. The Sun -lehden mukaan Niall Horan kertoi fanilleen, että hänen Twitter-tilinsä hakkeroitiin.

Niall Horan joutui taannoin naapureidensa epäsuosioon, kun hän biletti yömyöhään kanadalaisen kaverinsa Justin Bieberin kanssa Lontoon asunnossaan. Nuorukaiset muun muassa soittivat musiikkia kovalla volyymilla kolmelta aamuyöllä. One Direction -yhtyeen kerrottiin äskettäin julkaisevan 3D-elokuvan, jossa seurataan poppareiden kiertue- ja yksityiselämää.