Tässä on maailman suurin lantio – naisella ällistyttävät muodot!

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailman lihavimmat ihmiset ovat puhuneet avoimesti elämäntyylistään julkisuudessa. Jotkut jättiläisnaiset ovat kertoneet lihottavansa itseään tahallaan tehdäkseen maailmanennätyksen. Nyt maailman suurimman lantion omistava nainen on kertonut elämästään haastattelussa.

Mikel Ruffinelli -niminen jättiläisnainen painaa huimat 190 kiloa. Ylimääräiset kilot ovat kertyneet lähinnä hänen lantionsa ja takamuksensa alueelle. Perheenäiti alkoi lihota huimaa vauhtia ensimmäisen raskautensa aikana. Neljän lapsen äiti ei aio kuitenkaan laihduttaa, sillä hän rakastaa hyllyviä kurvejaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Naisen mukaan myös hänen 40-vuotias aviomiehensä Reggie Brooks rakastaa vaimon valtavaa takamusta. Mikel Ruffinellin mukaan hän ei löydä mitään syytä laihdutuskuurin aloittamiseen, koska hänellä ei ole terveysongelmia. Leveälantioinen perheenäiti oli teini-ikäisenä atleettinen ja hän painoi vain 63 kiloa.

– Lantion leveys kulkee suvun geeneissä. Kaikki rasva kertyy lantioni alueelle. Syön todella paljon, 39-vuotias Mikel Ruffinelli kertoi Closer-sivustolle.

Jättiläisnaisen mukaan hän syö päivittäin noin 3.000 kilokaloria, jotka tulevat runsaasta aamiaisesta, rasvaisesta lounaasta ja tuhdista päivällisestä. Nainen rakastaa muun muassa ranskalaisia, grillikanaa ja upporasvassa paistettuja ruokia. Lisäksi hän popsii jatkuvasti epäterveellisiä välipaloja, kuten suolapähkinöitä, suklaapatukoita ja sipsejä.

Mikel Ruffinelli hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Hän ei pysty enää juoksemaan painonsa takia. Nainen pitääkin huolta terveydestään muun muassa käymällä vesijumpissa. Perheenäiti on esiintynyt lukuisissa ”isojen tyttöjen” mainoskuvissa. Ruffinellin mukaan ohikulkijat saattavat ottaa valokuvia hänen huomiota herättävän suuresta takamuksestaan. Hän toivoo inspiroivansa naisia, jotka kärsivät heikosta itsetunnosta paino-ongelmien takia.