Vain elämää palkittiin vuoden viihdeohjelmana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä on hetki sitten jaettu Kultainen Venla -palkinto vuoden 2012 musiikki- ja viihdeohjelmalle. Palkinnon vei odotetusti Vain elämää -viihdeohjelma. Sen kanssa palkinnosta kisasivat The Voice of Finland sekä Hyvät ja huonot uutiset.

Duudsonit voittivat yleisöäänestyksen sekä parhaan esiintyjän ja parhaan televisio-ohjelman palkinnot. Paras naisnäyttelijä oli Iina Kuustonen ja paras miesnäyttelijä Kari Hietalahti. Paras komedia- ja sketsiohjelma oli Putous.

Vain elämää -ohjelma oli ennakkoon ylivoimainen suosikki, sillä siitä muodostui valtaisa ilmiö, joka on näkynyt television lisäksi myös levymyynnissä kahden kokoelmalevyn valtaisan suosion myötä. Ohjelmassa toistensa musiikkia esittivät omina versioinaan Cheek, Jonne Aaron, Neumann, Katri Helena, Kaija Koo, Erin ja Jari Sillanpää. Parhaillaan suosikkisarjasta on suunnitteilla toinen tuotantokausi, jonka osallistujia on arvuuteltu myös julkisuudessa.