Lea Michelen sääret häikäisivät punaisella matolla – ihastui itsekin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele vahvisti äskettäin pitkään julkisuudessa velloneet huhut, sillä hän myönsi seurustelevansa vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa. Pariskunta matkusti joululomalla rantalomalle, jonka aikana he nautiskelivat auringosta läheisissä tunnelmissa.

Nyt 26-vuotias Lea Michele nähdään tuoreimmissa kuvissaan upeassa minimekossa. Näyttelijäkaunotar esiintyi vastikään People’s Choice -gaalassa punertavassa mekossa, joka myötäili hänen kurvejaan. Neitokaisen treenatut jalat käänsivät katseita punaisella matolla. Brunette kertoi faneilleen Twitter-blogissaan pitäneensä kyseistä asukokonaisuutta yhtenä ”lempilookinaan”.

Lea Michele on amerikkalainen näyttelijätär ja laulaja, joka aloitti uransa Broadway-teatterilla. Sittemmin hän nousi lapsitähdestä maailmankuuluksi julkkiskaunottareksi Glee-sarjan menestyksen myötä. Naisen mukaan hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Kiusaajat muun muassa haukkuivat Lean ulkonäköä ja nimeä.