Naistähti tuhosi hotellihuoneen: 39 000 euron vahingot!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan muun muassa varkaussyytteiden, liikenneonnettomuuksien ja runsaan päihteiden käytön takia.

Nyt 26-vuotias Lindsay Lohan on joutunut jälleen kohuotsikoihin törttöilynsä vuoksi. Näyttelijättären kerrotaan tuhonneen New Yorkissa sijaitsevan W-hotellin luksusviittinsä. Lohan järjesti kyseisessä hotellihuoneessa lukuisia bileiltoja ystäviensä kanssa. Juhlijat olivat muun muassa tumpanneet savukkeita huoneen kokolattiamattoon.

Huoneen kokolattiamatot jouduttiin vaihtamaan tuhojen takia. Hotellin työntekijöiden mukaan Lindsay Lohan aiheutti luksussviittiin yli 50.000 dollarin, eli noin 39.000 euron, vahingot. Naistähti saikin tapahtuneen jälkeen ikuisen porttikiellon kyseiseen hotelliin. Lohanin kerrotaan majailleen hotellihuoneessa muutaman viikon ajan.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin järkyttäviä huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.