Nainen löysi peniksen valmisruoasta? Parodiakuva leviää verkossa

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessakin on ihmetelty lukuisia kertoja, kun salaateista, hampurilaisista ja valmisruoista on löytynyt niihin kuulumattomia ainesosia. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää nopeasti jo vuosia vanha artikkeli, jossa kerrotaan ruotsalaisen naisen löytäneen valmisruoastaan peniksen.

Dagens Svenskbladet -verkkolehti raportoi vuonna 2009 kuinka göteborgilainen 31-vuotias nainen oli löytänyt valmisruoka-annoksestaan miehen sukupuolielimen. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin parodialehti, jonka pilailumielessä tehty artikkeli ja kuvankäsittelyllä tehty valokuva ovat jostain syystä nousseet nyt uudelleen pintaan ja lähteneet leviämään nopeasti varsinkin Facebookissa. Tänäänkin arviolta sadat suomalaiset ovat levittäneet artikkelia. Katso artikkeli kuvineen tästä.

Samainen verkkolehti raportoi hieman tuoreemmissa artikkeleissaan muun muassa kuinka ruotsalaisen eläintarhan henkilökunta on syönyt kaikki tarhan eläimet. Maailman suosituin verkossa julkaistava parodialehti The Onion on onnistunut saavuttamaan samankaltaisilla artikkeleilla suuren suosion. Sen artikkeleita on epähuomiossa lainattu lukuisia kertoja totena muissa medioissa.