Suomalaismies voitti 17,8 miljoonaa euroa nettipelissä: ”Neuvomme pysymään nimettömänä”

Digi · Stara.fi

Viime viikonloppuna Tampereen Tesomalle ohjautui valtava lottopotti, mutta jo heti seuraavana päivänä voitto jäi toiseksi. Helsinkiläinen mies voitti nimittäin sunnuntaina huikeat 17,8 miljoonaa euroa ahvenanmaalaisen PAF-peliyrityksen verkkosivuilla pelattavasta Mega Fortune -pelistä.

Voittosumma, tarkalleen ottaen 17.861.813,00 euroa, on yrityksen mukaan suurin nettipeliautomaatista koskaan saatu voitto, ja samalla se on Suomen kautta aikain suurin yksittäinen pelivoitto. Voittaja saa koko summan verottomana tililleen. Aiempi maailmanennätys, joka on kirjattu Guinnesin ennätysten kirjaan, oli arvoltaan runsaat 11,7 miljoonaa euroa.

– Nyt maailmanennätys parantui peräti kuudella miljoonalla eurolla. Kyseessä oli jaettu jättipotti, joka on monen eri peliyrityksen jakama, PAF-yhtiön PR-päällikkö Anders Sims kertoi.

Viime vuonna PAF-peleistä suomalaiset voittivat esimerkiksi 6,9 miljoonan ja 8,6 miljoonan voitot.

‒ On tärkeää, että rahoista on voittajalle iloa, ja suosittelemme suurvoittajillemme taloudellista neuvontaa sekä nimettömänä pysyttelemistä. Neuvomme myös suurvoittajia pitämään taukoa pelaamisesta, PAF-yhtiön toimitusjohtaja Anders Ingves kertoo.