Tara Palmer-Tomkinson makasi bikineissä lumessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen seurapiirikaunotar Tara Palmer-Tomkinson on kotimaassaan kuuluisa tv-juontaja, realitytähti, kolumnisti ja malli. Hän on ollut viime vuosina otsikoissa huumeiden käyttönsä ja sen seurausten vuoksi.

Neitokainen kertoikin taannoin avoimesti kokaiinin käytön tuhonneen hänen nenänsä, minkä vuoksi hän korjaili ulkomuotoaan leikkauksella. Nyt huomiohakuiseksikin väitetty 41-vuotias Tara julkaisi Twitter-blogissaan talvisen kuvan, jossa hän poseeraa lumisella parvekkeella aurinkotuolissa pelkässä glamour-uimapuvussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tara Palmer-Tomkinson on osallistunut erilaisiin realityohjelmiin, kuten suosittuun I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -sarjaan. Hän oli vuonna 1999 arizonalaisella klinikalla vieroitushoidossa kokaiiniriippuvuuden takia. Vuonna 2006 neitokainen kävi läpi 6.000 punnan nenäleikkauksen, jolla yritti korjailla nenänsä sisäänpäin romahtanutta väliseinämää. Tulokset ovat olleet sittemmin nähtävillä viihdelehtien sivuilla.