Chantelle Houghton pienentää jättirintansa – tämä tyrmäävä näky on pian historiaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli ja realityjulkkis Chantelle Houghton voitti taannoin julkkisten Big Brother -kilpailun. Neitokainen oli kihloissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa, mutta pari erosi miehen pettämisen jälkeen.

Sittemmin ex-rakastavaiset ovat syytäneet lokaa toistensa niskaan julkisuudessa. Nyt Chantelle on kääntänyt uuden lehden elämässään, ja hän aikookin kohennella ulkomuotoaan kauneusleikkauksilla. Houghton suunnittelee poistattavansa silikoni-implanttinsa leikkauksella, jolla hän saisi F-kupin rinnoistaan pienemmät.

Sen lisäksi hän on päättänyt korjata paikoiltaan menneen leukansa leikkauksella. Kaunottarelle tehtiin taannoin juurihoito, joka vaikeutti hänen purentaansa ja muutti leuan asentoa kivuliaasti. New-lehden kolumnissaan Chantelle kertoo suorittavansa molemmat operaatiot muutaman kuukauden kuluessa.

Chantelle Houghton näytteli taannoin julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brother -ohjelmassa. Hänestä tuli kilpailun voiton myötä miljonääri. Neito avioitui heti kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta liitto päättyi alle vuodessa eroon. Sittemmin hänellä oli myrskyisä suhde vapaaottelija Alex Reidiin, joka tunnetaan myös povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä.