Jermaine Jackson Staralle: ”40 vuotta puristettuna tunnin esitykseen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin suomalaiset fanit saavat 24. helmikuuta ikimuistoisen kokemuksen, kun supertähdet veljet esiintyvät ensimmäistä kertaa kotimaassamme. The Jacksons -yhtyeen Unity-kiertue kattaa 40 show’ta ympäri maailmaa, ja tällä viikolla vuorossa on Suomi.

Stara sai haastatteluunsa yhtyeen laulaja Jermaine Jacksonin, kun legendaarinen kokoonpano oli valmistautumassa Rotterdamin keikkaansa Hollannissa. Mies antoikin puheessaan esimakua tulevasta Suomen keikasta.

– Voitte odottaa kuumaa Jackson-show’ta. 40 musiikkivuotta puristettuna puolentoista tunnin esitykseen. Haluamme antaa teille Jackson 5 ja The Jacksons -kokoonpanojen, sekä Jermaine Jacksonin ja veljemme Michael Jacksonin musiikkia, kertoi Jermaine Jackson Staralle.

Legendaariseen alkuperäiskokoonpanoon kuuluivat Jermaine Jacksonin ohella Jackie Jackson, Tito Jackson, Marlon Jackson ja popkulttuurin ikoniksi soolourallaan yltänyt Michael Jackson. Yhtye nousi managerina toimineen Joe-isän sinnikkyyden avulla 1960- ja 70-lukujen suosituimpien bändien joukkoon.