Lindsay Lohanin uusi nettikuva hämmentää – suhde vai ei?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen teinitähti Lindsay Lohan on ollut uutisotsikoissa vuosien ajan henkilökohtaisen elämänsä sekoilujen merkeissä. Hänen kerrottiin äskettäin yrittäneen iskeä Wanted-poikabändin laulajaa, Max Georgea, bileillan aikana.

Tuolloin popkomistus ei raporttien mukaan kiinnostunut 26-vuotiaasta kohutähdestä tämän yrityksistä huolimatta. Nyt Lindsay julkaisi kuitenkin Instagram-palvelussa kuvan, joka on laittanut liikkeelle huhut parin suhteesta. Otoksessa neitokainen nähdään yhdessä 24-vuotiaan Georgen kanssa hotellihuoneessa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Lohan ei ole itse selittänyt kuvaa mitenkään. On myös The Sun -lehden mukaan mahdollista, että valokuva on otettu jo aikoja sitten. Pari tapasi toisensa viime vuoden marraskuussa Wantedin Yhdysvaltojen kiertueen aikana. Tuolloin Lohan hyökkäsi selvänäkijä Tiffany Mitchellin kimppuun, koska nainen flirttaili popparin kanssa avoimesti.

Kysyttäessä suhteesta kohunäyttelijättäreen Max George vertasi Lindsayta bändäriin. Hän kehui naista tämän rohkeasta biletystyylistä, joka veti vertoja nuorten miesten bailaamiselle. Hän tunnusti, ettei juhlimista rakastava bändi ole välttämättä parasta mahdollista seuraa ongelmaiselle tähdelle.

Mean Girls -elokuvasta teinityttöjen idoliksi aikoinaan noussut Lindsay Lohan on yksi viihdemaailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen on joutunut usein tekemisiin virkavallan kanssa muun muassa päihdesekoilujensa takia. Taannoin Lohan tuomittiin vankilaan viidennen kerran ehdonalaisrikkomuksistaan. Sittemmin hän on ollut osallisena autokolareissa.