Aida Yespica näytti mallia bikineissä – peppu lähes paljaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuoden 2002 Miss Venezuela Aida Yespica ei ole viime vuosina ollut kovinkaan paljon esillä kotimaansa ulkopuolella. Viime aikoina missikaunotar on kuitenkin saanut palstatilaa paljastavien bikinikuviensa merkeissä, sillä asuvalinnat ovat olleet varsin rohkeita.

Missikaunotar kuvattiin eilen lomailemassa Miami Beahilla, jossa hän näytti muille bikinikaunottarille mallia sonnustauduttuaan varsin paljastavaan bikinien alaosaan.

30-vuotias Aida Yespica tuli kotimaassaan ja muualla maailmassa tunnetuksi Miss Venezuela -tittelinsä ja sitä seuranneen Miss Universum -kilpailun myötä. Sittemmin missikaunotar erosi poikansa isästä, jalkapalloilija Matteo Ferrarista, kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Aida muutti asumaan Espanjaan viime vuoden alussa.