Demi Moore pokasi Lindsay Lohanin exän: ”Yrittivät pitää salassa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Erottuaan Miehen puolikkaat -tähti Ashton Kutcherista Demi Moorella on mennyt lujaa miesrintamalla. Hermoromahduksenkin saanut 50-vuotias näyttelijätär on deittaillut sittemmin itseään hurjasti nuorempia komistuksia.

Äskettäin hänen suhteensa 26-vuotiaaseen seurapiiriuros Vito Schnabeliin päättyi liiallisen biletyksen seurauksena. Nyt puumanainen on jälleen iskenyt nuorta miesseuraa. Hänen kerrotaankin deittailevan Lindsay Lohanin entisen kullan, Harry Mortonin kanssa.

Moore nähtiin vastikään illallisella 31-vuotiaan miehen kanssa Beverly Hillsissä. Komistuksen kerrotaan myös viettäneen useita öitä tähden kotona. Rakastavaisten suhde on vasta alussa, mutta sen vihjaillaan voivan kehittyä joksikin lämpimämmäksi.

– He ovat yrittäneet pitää asian salassa. Se ei ole vakava juttu… mutta siitä voi kehittyä jotain. Parilla on ollut hauskaa yhdessä, kun he ovat tapailleet toisiaan salaisissa paikoissa New Yorkissa ja Los Angelesissa, kertoi lähde E! News -sivustolle.

Harry Morton tapaili aikoinaan kohukaunotar Lindsay Lohania. Pari vietti yhteistä aikaa vuonna 2006 Georgia Rule -elokuvan kuvauksissa. Mies omistaa kaksi Pink Taco -ravintolaa Los Angelesissa. Hän tapaili myös lyhyesti Jennifer Anistonia ennen kuin kyseinen neitokainen tapasi kihlattunsa Justin Therouxin.