Jennifer Lopez ja toyboy yllättivät Twitter-kuvalla: ”Perheenlisäys…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Jennifer Lopez on viihtynyt jo jonkin aikaa toyboy-komistuksensa Casper Smartin kanssa. Parilla on 18 vuoden ikäero, minkä takia popparin kerrotaankin pohtineen viime aikoina suhteen kestävyyttä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt 43-vuotias Jennifer on kuitenkin epäilyistään huolimatta hankkinut poikaystävänsä kanssa perheenlisäystä. Pariskunta adoptoi vastikään uuden koiran, jonka he nimesivät Beariksi. Pennun nimi saattaa Lopezin mukaan osoittautua hämmentäväksi perheelle, sillä julkkispari kutsuu tiettävästi myös toisiaan Bear-hellittelynimellä.

– Esittelemme perheenlisäyksemme… Tervetuloa kotiin. Olemme niin onnellisia! Pieni Bear-vauva. Tästä voi tulla hämmentävää! Twiittasi Jennifer Lopez blogissaan.

Äskettäin Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.