Johnny Depp jätettiin – tyttöystävä löysi lesborakkaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin arvostetuimpien tähtien joukkoon lukeutuvan näyttelijä Johnny Deppin rakkauselämä on ollut viime aikoina suurennuslasin alla. Erottuaan puolisostaan Vanessa Paradisista hän on deittaillut biseksuaalia kaunotarta, Amber Heardia.

Äskettäin mies nimesi omistamansa saaren rannan 26-vuotiaan rakkaansa mukaan. Nyt pariskunnan suhteen kerrotaan kuitenkin päättyneen yllättäen, kun Amber Heard jätti Johnnyn toisen naisen takia. Hänen kerrotaan rakastuneen Marie de Villepin -nimiseen naiseen ja matkustaneen tämän kanssa lemmenlomalle.

Uusi heila on Ranskan entisen pääministerin, Dominique de Villepinin mallitytär. Heard sai The Sun -lehden tietojen mukaan tarpeekseen Deppin vaihtelevista mielialoista. Ero tuli Hollywood-urokselle yllätyksenä, sillä hänen tunteensa kaunotarta kohtaan olivat todelliset.

– Johnny oli aivan rakastunut Amberiin. Tyttö alkoi juuri rakastaa häntä takaisin, mutta tuli sitten toisiin aatoksiin. He puhuivat avioliitosta ja lapsista, mutta Amber kyllästyi hänen huonotuulisuuteensa, kertoi sisäpiirin lähde lehdelle.

Johnny Depp ja hänen entinen pitkäaikainen kumppaninsa Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.