Hammaslääkäri porasi hampaita juovuksissa – poliisi pidätti

Ohhoh! · Neea Jokinen

Monelle ihmiselle hammaslääkärillä käyminen voi aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä jostain syystä tilanne koetaan pelottavaksi. Jotkut saattavat kauhistella esimerkiksi reikien poraamista. Nyt eräs amerikkalainen hammaslääkäri on joutunut poliisivankilaan vaarallisen operaationsa takia.

New Yorkin Long Islandilla asuvan Robert Garelick -nimisen hammaslääkärin nimittäin epäillään tehneen hammasoperaation umpihumalassa. Lindenhurstissa sijaitsevan hammaslääkäriaseman huolestuneet työntekijät soittivat poliisille, kun he huomasivat 57-vuotiaan Garelickin käyttäytyvän sekavasti työpuuhissaan.

Hammaslääkärin kerrotaan muun muassa pistäneen puudutusainetta erään asiakkaan suuhun väärään kohtaan. Lisäksi hän käytti tehokasta poraa erään miehen lohjenneen hampaan korjaamiseen. Silminnäkijöiden mukaan Robert Garelick joi taukojen aikana vodkaa urheilujuomapullosta.

Assistenin mukaan hammaslääkäri on juonut alkoholia työpäivinään jo kuukausien ajan. Hän on tehnyt lukuisia operaatioita alkoholin vaikutuksen alaisena. Suffolk Countyn tuomioistuin syyttää Robert Garelickia muun muassa piittamattomasta vaaran aiheuttamisesta ja muista rikkomuksista. Hammaslääkäri on kiistänyt humalahuhut, Splash-sivusto uutisoi.