Jennifer Lopez nautti luksusjahdilla – tietenkin bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinokaunotar Jennifer Lopez seurustelee nykyisin toyboy-komistus Casper Smartin kanssa. Pariskunnalla on 18 vuoden ikäero. Lopez kertoi äskettäin ihmettelevänsä sitä, miksei hänen poikaystävänsä etsi ikäistään seuraa.

Nyt 43-vuotias Jennifer Lopez on matkustanut Floridan Miamiin rentoutumaan ystäviensä ja perheensä kanssa. Poppari ikuistettiin paparazzien kameroille luksusjahdilla, jossa hän otti aurinkoa sinertävissä narubikineissä. Brunette näytti nauttivan olostaan hyvässä seurassa.

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuoden 2008 helmikuussa.