Fanit järkyttyivät: One Direction -tähti auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin irlantilainen jäsen, Niall Horan, on kerännyt itselleen jo massiivisen fanijoukon. Vaaleahiuksisen popparin huhuttiin taannoin iskeneen silmänsä X Factor -tuomarikaunotar Demi Lovatoon, mutta sittemmin selvisi heidän olevan vain hyviä ystäviä.

Nyt One Direction -yhtyeen fanit ovat järkyttyneet, sillä Niall Horanin uutisoidaan joutuneen auto-onnettomuuteen Lontoossa. Poppari oli matkalla kotiinsa Heathrow’n lentokentältä Range Rover -ökymaasturin kyydittämänä. Yhtäkkiä kesken kotimatkan kuljettaja menetti menopelin hallinnan jäisellä tiellä.

Maasturi törmäsi tien viereiseen suojakaiteeseen kovalla voimalla. Niall Horan istui tapahtuneen aikaan etupenkillä. Laulajan kerrotaan selviytyneen onnettomuudesta ehjin nahoin. Silminnäkijöiden mukaan Niall Horan tärisi kauhusta, kun hän nousi ulos kolariautosta. Japanista kotimaahansa hiljattain palannut nuorukainen on kuitenkin täysin kunnossa.

– Näimme Niallin nousevan autosta, ja hän näytti pelokkaalta. Onnettomuus oli shokki, mutta onneksi hän voi hyvin, silminnäkijä kertoi The Sun -sivustolle.

Niall Horan joutui taannoin naapureidensa epäsuosioon, kun hän biletti yömyöhään kanadalaisen kaverinsa Justin Bieberin kanssa Lontoon asunnossaan. Nuorukaiset muun muassa soittivat musiikkia kovalla volyymilla kolmelta aamuyöllä. One Direction -yhtye kuvaa parhaillaan ensimmäistä 3D-konserttielokuvaansa.