Olivia Munnin rintamus varasti shown – neitokaisen huomio kiinnittyi muualle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn kertoi äskettäin kärsivänsä trichotillomania-oireyhtymästä, joka pakottaa hänet nyppimään jatkuvasti omia silmäripsiään. Ahdistuneisuushäiriön ansiosta hän käyttääkin paljon tekoripsiä.

Olivia Munn lomaili taannoin Costa Ricassa, josta palattuaan hän julkaisi Twitterissä kuvan itsestään poistumassa bileistä. Kuvassa neitokainen on juuri taittamaisillaan nilkkansa, joten hänen huomionsa kiinnittyy luonnollisesti sinne. Miehet katsovat kuvaa todennäköisesti hieman toisin. Kuvatekstissä Olivia toteaa: ”Joustavuuden pitäisi olla seksikästä, mutta tämä ei ole kuumaa”.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

31-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.