Above & Beyond saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva osin suomalainen Above & Beyond saapuu pitkän tauon jälkeen Suomeen 2. maaliskuuta. Yhtye kuuluu maailman tunnetuimpiin elektronista tanssimusiikkia soittaviin kokoonpanoihin.

Above & Beyond esiintyy The Circus -klubilla. Lavalle nousee lisäksi Suomen tunnetuin trance-pioneeri Orkidea, elektronisen tanssimusiikin maailmaa vahvalla otteella valloittava Tom Fall ja viimeisen vuoden aikana maan EDM- tuottajien ehdottomaan kärkeen noussut Something Good- kaksikko.

Paavo Siljamäen, Jono Grantin ja Tony McGuinnesin muodostama trio on esiintynyt käytännössä kaikilla maailman suurimmista klubeista ja festivaaleista, ja heidän oma levymerkkinsä Anjunabeats on yksi maailman arvostetuimmista elektronisen tanssimusiikin julkaisijoista.