Above & Beyond saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva osin suomalainen Above & Beyond saapuu pitkän tauon jälkeen Suomeen 2. maaliskuuta. Yhtye kuuluu maailman tunnetuimpiin elektronista tanssimusiikkia soittaviin kokoonpanoihin.

Above & Beyond esiintyy The Circus -klubilla. Lavalle nousee lisäksi Suomen tunnetuin trance-pioneeri Orkidea, elektronisen tanssimusiikin maailmaa vahvalla otteella valloittava Tom Fall ja viimeisen vuoden aikana maan EDM- tuottajien ehdottomaan kärkeen noussut Something Good- kaksikko.

Paavo Siljamäen, Jono Grantin ja Tony McGuinnesin muodostama trio on esiintynyt käytännössä kaikilla maailman suurimmista klubeista ja festivaaleista, ja heidän oma levymerkkinsä Anjunabeats on yksi maailman arvostetuimmista elektronisen tanssimusiikin julkaisijoista.

Uusimmat