Vararikossa oleva Lindsay Lohan kieltäytyi televisiosarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan muun muassa varkaussyytteiden ja runsaan päihteiden käytön takia. Hiljattain hän tuhosi newyotkilaisen hotellihuoneen aiheuttaen noin 39.000 euron arvoiset vahingot.

Rahavaikeudet eivät näytä kuitenkaan pienentävän entisen teinitähden egoa. Lindsay Lohan on nimittäin kieltäytynyt rahakkaasta tarjouksesta osallistua Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaiseen versioon. TMZ-verkkosivuston mukaan Lohan olisi saanut sarjassa esiintymisestä 550.000 dollaria, eli noin 413.000 euroa. Näyttelijätär ei kuitenkaan halua tehdä realitysarjoja, vaan keskittyä elokuvarooleihin – mikä on aina vain hankalampaa Lindsayn heikon maineen vuoksi.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.