Nabilla Benattia suorastaan rivossa topissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realityohjelmista nousee julkisuuteen jatkuvasti uusia julkkistyrkkyjä tähdenalkuja, joista osa pystyy kehittämään uraansa kannattavaksi bisnekseksi. Ranskassa tunnetuksi on noussut tumma kaunotar, Nabilla Benattia.

Les Anges de la Teele-realite -realitysarjaa tähdittävä muodokas neitokainen on ollut viime päivinä Yhdysvalloissa kuvaamassa ohjelmaansa. Eniten kaunotar tuntuu viihtyneen Miami Beachin rannalla. Tällä kertaa Nabilla ikuistettiin ystäviensä kanssa paikalla seksikkäissä minishortseissa antavassa topissa, joka ei juuri rintojen liikkumista estänyt.

Sveitsiläiskaunotar Nabilla Benattia on tullut tunnetuksi Les Anges de la Teélé-réalité -realitysarjasta. Hän julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena.