Nina Agdal osoitti kuinka hyvältä bikineissä voi näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on viime aikoina noteerattu useammin viihdejulkaisujen sivuilla. Nousussa oleva neitokainen esiteltiin viime vuonna Sports Illustrated -lehdessä vuoden tulokkaana.

Mallikaunotar nähdään nyt Banana Moon -uimapukumerkin kuvissa. Otoksissa Nina esiintyy muun muassa raidallisissa ja kukallisissa bikineissä, jotka tuovat esiin hänen treenatun mallin kroppansa.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.