Suolaa haavoihin – Taylor Swiftin eroista tehtiin poltettava fanituote

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift tunnetaan erobiiseistään, joissa hän vuodattaa tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteista. Laulajatar erosi äskettäin One Direction -poikabändin Harry Stylesista, josta hänen kerrotaan jo kirjoittaneen useita kappaleita.

23-vuotiaan laulajattaren seurustelusuhteet ja erot ovat olleet tiiviisti esillä mediassa, ja ovat tietenkin saaneet myös internetin vitsiniekat liikkeelle. Nyt erilaisia käsityötuotteita myyvään Etsy-verkkokauppaan on ilmestynyt ”Taylor Swiftin ex-poikaystävien rukouskynttilä”. Kynttilää koristavat kaikkien Swiftin viimeaikaisten rakkaiden kasvot sekä lainaus tähden kappaleen sanoituksista: ”Sinä olet paras asia, joka on ikinä ollut minun”.

Kuva: Etsy
Kuva: EtsyTaylor Swift ja Harry Styles erosivat taannoin Karibialla, jonne entinen pariskunta matkusti lemmenlomalle. Laulajatar lähti paratiisikohteesta vain parin päivän lomailun jälkeen. Heidän kerrottiin ajautuneen rajuun sanaharkkaan muun muassa teinikomistuksen naisseikkailuista. Sittemmin levisi huhuja, joiden mukaan Harry Styles kyllästyi tyttöystävänsä jatkuvaan nalkuttamiseen.