Tulisa Contostavlosin antava asu huomattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poppari Tulisa Contostavlosin väitettiin taannoin joutuneen kolmiodraaman keskelle deittailemalla varattua miestä. Sittemmin neitokainen julkisti romanssinsa Newcastle United -jalkapallojoukkueessa pelaavan Danny Simpsonin kanssa. Hiljattain Danny kosi Tulisaa, vaikka pari väitti myöhemmin tapahtuneen olleen vaan pilaa.

24-vuotias laulajatar osallistui hiljattain brittiläiseen National Television Awards -gaalaan. Kyseessä on yksi saarivaltion tärkeimmistä televisiolan vuosittaisista juhlista. Tulisa Constostavlos saapui paikalle kurvejaan korostavassa valkoisessa mekossa. Tähden kaula-aukko ja halkion alta vilahtava reisi pitivät huolen, että popkaunotar käänsi varmasti useitakin katseita puoleensa illan aikana.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.