Adelen kaulakoru paljasti tarkoin varjellun salaisuuden?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Adele sai tänä vuonna kunnian toimia uuden James Bond -elokuva Skyfallin tunnuskappaleen esittäjänä. Lokakuussa laulajatar synnytti esikoisensa ja ilmoitti siirtyvänsä äitiyslomalle julkisuudesta ja musiikkimaailmasta.

Adele valittiin loppuvuodesta jo toista vuotta peräkkäin vuoden artistiksi ja vuoden naisartistiksi Billboard-musiikkijulkaisussa. 24-vuotias laulajatähti on pysynyt toistaiseksi vaiti lokakuussa syntyneen poikalapsensa nimestä.

The Sun -lehden mukaan Adele on kuitenkin vahingossa saattanut lipsauttaa nimen julkisuuteen. Los Angelesissa vierailevan tähden kaulassa nähtiin hiljattain Angelo-tekstillä varustettu koru. Kaulakorun uskotaankin viittaavan lapsen nimeen.

Golden Globe -gaalaan osallistunut Adele kertoi tuolloin median edustajille, ettei hän ole vielä valmis paljastamaan lapsensa nimeä. Tähti kertoi mielummin kutsuvansa häntä vain ”pikku maapähkinäksi”.

Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.