Claudia Romani bikineissä – tatuointi paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani nousi viime vuonna seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon poseerattuaan usein paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty Claudia nähdään aika ajoin bikinikuvissa.

Nyt 30-vuotias Claudia Romani on jälleen esitellyt timmiä vartaloaan paparazzeille rantapäivänä. Brunette oli valinnut ylleen tiukat ja kuviolliset bikinit. Iloisella tuulella ollut neitokainen nautti saamastaan huomiosta. Claudia esitteli samalla alaselässään olevan tatuoinnin.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.