Courtney Stoddenin muodot lähikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kaunotar Courtney Stodden sai teinivaimon tittelin naituaan 16-vuotiaana itseään huimasti vanhemman näyttelijän, Doug Hutchisonin. Musiikkiuraansakin käynnistellyt blondi neito kuvasi äskettäin musiikkivideota Reality-kappaleelleen.

Nyt 18-vuotias povipommi on julkaissut uuden Twitter-otoksen, jossa hänet nähdään pelkissä vaaleanpunaissa alusvaatteissa. Courtney tuokin kuvan keskiöön ruskettuneen vartalonsa ja aidoiksi väitetyt jättirintansa, joita monet tahot ovat epäilleet viime aikoina silikonitäytteisiksi.

– Ruskettunut kroppani… Kirjoitti Stodden blogiinsa kuvan oheen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Laulajanakin pinnalle pyrkivä neito on julkaissut neljä singleä. Niihin lukeutuvat kappaleet Car Candy, Crazy ja Don’t Put It On Me Girl. Tähden viimeisin musiikillinen tuotos on Reality-kappale.