Kelly Clarkson bailasi Valkoisessa talossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulajatar Kelly Clarkson on ollut jo vuosien ajan viihdelehtien otsikoissa lesboväitteiden takia. Huhut ovat kuitenkin jo mennyttä aikaa, sillä neitokainen kihlautui taannoin poikaystävänsä kanssa yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen.

Nyt 30-vuotias Kelly Clarkson on esiintynyt Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman virkaanastujaisissa Valkoisessa talossa. Laulajatar julkaisi äskettäin nettiotoksia, joissa hän muun muassa poseeraa laittautuneena kihlattunsa Brandon Blackstockin kanssa. Neitokaisella on yllään Oscar De La Rentan arvokas iltamekko.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kelly Clarkson poseeraa nettikuvissaan myös r&b-laulajatähti Beyoncen kanssa. Kaksikko nähdään kuvassa veikeissä tunnelmissa. Lisäksi Kelly Clarkson julkaisi kuvan, jossa hän kättelee presidentti Barack Obamaa leveä hymy kasvoillaan.

– Tunnen oloni tuhkimoksi. Ehkä upein kuva, missä olen koskaan ollut, Kelly Clarkson kommentoi kuviaan Twitter-blogissaan.