Mel B paparazzikuvassa epäonnisessa asennossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplaulaja Melanie Brown nousi julkisuuteen 1990-luvun suosituimmasta tyttöbändistä, Spice Girls -yhtyeestä. Neitokainen alkoi deittailla kuusi vuotta sitten pitkäaikaisen ystävänsä ja elokuvatuottajan Stephen Belafonten kanssa.

Spice Girlsin huhuttiin suunnittelevan paluuta esiintymislavoille, mutta comeback näyttää kaatuvan Geri Halliwellin ja Victoria Beckhamin välisen riidan vuoksi. Mel B ja Stepehn Belafonte joutuivat tällä viikolla noloon tilanteeseen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Los Angelesissa vieraillut pariskunta pysähtyi tankkaamaan autoaan huoltoasemalla, missä tilanne tallentui kameralle. Ikävä kyllä, tilanne näyttää Mel B:n asennosta ja sijainnista johtuen siltä, kuin Stephen kaataisi bensiiniä tyttöystävänsä takapuoleen.

Melanie Brown on tehnyt kolme lasta kolmen eri miehen kanssa. Poplaulajan Phoenix-tyttären isä on hollantilainen tanssija, jonka Brown tapasi taannoin Spice Girlsien maailmankiertueella. Hänellä on Angel Iris -niminen tytär Hollywood-tähti Eddie Murphyn kanssa. Murphy väitti taannoin, ettei hän ole lapsen biologinen isä. Sittemmin asia vahvistettiin DNA-testillä. Melanie Brown synnytti vuonna 2011 Madison-nimisen tyttären, jonka isä on hänen nykyinen aviomiehensä.