Futisfaneille uusi hittituote – pelikenttien ruohoa myydään kovaan hintaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallo on Suomessa toistaiseksi melko pienten piirien fanittama laji. Euroopassa, etenkin Iso-Britanniassa, jalkapallon ystävät tunnetaan kuitenkin fanaattisesti lajiin suhtautuvana ihmisryhmämänä. Näille ihmisille suosikkijoukkueen kannattaminen on enemmän kuin vain urheilun seuraamista – se on elämäntapa.

Nyt jalkapallon ystävillä on mahdollisuus päästä hieman lähemmäs sankareidensa verta, hikeä ja kyyneleitä. Authentic Grass Sports -niminen yritys nimittäin myy joukkueiden kotikentältä leikattua ruohoa.

Kuva: Authentic Grass
Kuva: Authentic Grass

Ruoho on mahdollista saada itselleen esimerkiksi seinälle kehystettynä. Mukana on tietenkin todistus siitä, että ruoho on todellakin kerätty suosikkijoukkueen kentän nurmikolta, eikä vain kenen tahansa takapihalta.

– Faneilla on nyt mahdollisuus ostaa ruohoa, jonka päällä on saattanut tapahtua voittomaali, Authentic Grass Sports -yrityksen edustaja kuvailee Daily Mirror -lehdelle.

Pelikenttien ruohoa sisältävät taulut maksavat 45 puntaa, eli noin 53 euroa. Hieman vähemmän sitä voi saada esimerkiksi akryylikuurioissa tai avaimenperissä. Authentic Grass Sports myy myös pelikentillä käytetyn ruohon siemeniä, mikäli fanit haluavat kasvattaa nurmikkoa kotonaan.