Taylor Swiftin fanit raivostuivat – supertähti joutui pyytämään anteeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosien supertähti Michael J. Fox on aktivoitunut viime aikoina viihdemaailmassa. Hollywood-näyttelijä joutui äskettäin kohuotsikoihin, kun hän sivalsi sarjadeittaajan mainetta kantavan Taylor Swiftin uraa. Lisäksi mies pyysi, ettei Swift ala seurustella hänen poikansa kanssa.

Taylor Swiftin fanit raivostuivat Michael J. Foxille tämän haukkuvista kommenteista. Kymmenet miljoonat ihailijat purkivat vihaansa tapahtuneesta muun muassa Twitter-palvelussa. Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift kirjoittikin pian verkossa viestin, jossa hän kertoi olleensa yhteydessä kohukommentit laukaisseen Michael J. Foxin kanssa.

– Hei kaikille. Michael J. Fox otti minuun tänään yhteyttä, ja meidän välimme ovat nyt hyvät. Kiitos kaikille puolustamisestani, Taylor Swift kirjoitti Twitter-blogissaan.

Taylor Swift julkaisi palkitulla Speak Now -albumillaan Dear John -nimisen kappaleen. Kyseinen biisi kertoo julkkishurmuri John Mayerista, joka jätti neitokaisen tylysti lyhyen romanssin jälkeen. Swift on myös kirjoittanut kappaleita ex-poikaystävistään Joe Jonasista ja Taylor Lautnerista.

Michael J. Fox tuli tunnetuksi 80-luvulla Perhe on paras -televisiosarjasta ja huippusuosituista Paluu tulevaisuuteen -elokuvista. 90-luvulla hänet nähtiin myös Spin City -sarjan pääroolissa, mutta tähti vetäytyi pois televisiosta ja valkokankailta keskittyäkseen taistelemaan Parkinsonin tautia vastaan. Fox on kuitenkin toisinaan nähty pienissä vierailevissa rooleissa sarjoissa kuten Jäitä Hattuun, Larry David ja Asema 62. Näyttelijä on todennut haastatteluissa, ettei anna Parkinsonin taudin nujertaa itseään.