40-vuotiaan Alessia Marcuzzin vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italian seuduilta on maailmalla tullut tunnetuksi monia toinen toistaan upeampia kaunottaria. Saapasmaasta on kotoisin myös televisiopersoona Alessia Marcuzzi. Nyt 40-vuotias vaalea kaunotar on ikuistettu paparazziotoksiin Miami Beachilla.

Alessia on ikäisekseen varsin hyvässä kunnossa. Vedessä pulikoinut julkkis esittelikin kursailematta timmiä bikinikroppaansa kuvaajille harmaassa bikiniasussa.

Alessia Marcuzzi on luonut mittavan uran kotimaassaan Italiassa. Hän on juontanut useita televisiosarjoja ja näytellyt myös muutamissa elokuvissa. Neito on ollut vasta jonkin aikaa sinkkuna, sillä hän erosi lapsensa isästä ja kihlatustaan Francesco Facchinettista viime vuoden lokakuussa. Hänellä on kaksi lasta.