Teiniräppäriltä vaaditaan elatusmaksuja – äiti vasta yläasteikäinen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Chicagosta kotoisin oleva räppäri Chief Keef on Suomessa toistaiseksi hieman tuntemattomampi tähti. Muusikko julkaisi joulukuussa 2012 debyyttialbuminsa Finally Rich, jolla vierailevat muun muassa 50 Cent, Rick Ross ja Wiz Khalifa.

Kanye West puolestaan innostui Chief Keefin I Don’t Like -kappaleesta, ja teki siitä remixin. Vasta 17-vuotias hiphop-artisti on nyt joutunut jo useaan otteeseen tekemisiin viranomaisten kanssa. Nyt Chief Keefiä vaaditaan maksamaan elatusmaksuja tytölle, jonka hän saattoi raskaaksi vuonna 2011.

TMZ-verkkosivuston mukaan tytön ikä ei ole selvillä, mutta hänen kerrotaan käyvän tällä hetkellä vasta yläastetta. Tytön vaatimaa tarkkaa rahasummaa ei ole paljastettu, mutta määrä kattaa ainakin lapsen sairasvakuutuksen ja muut lääkärimenot.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chief Keef on tekemisissä lain kanssa. Nuori muusikko tuomittiin äskettäin 60 päiväksi nuorisovankilaan aselain rikkomisen vuoksi. Häntä on myös syytetty esimerkiksi heroiinin valmistuksesta ja levittämisestä.