Katie Price aikoo tehdä stripparimiehestään fitness-tähden

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Katie Price julkisti äskettäin kihlauksensa strippari Kieran Haylerin kanssa. Pariskunta on tuntenut toisensa vasta muutamia viikkoja, mutta rakastuminen sai kaunottaren sitoutumaan nopeasti.

Nyt 34-vuotiaan julkkisneidon kerrotaan tehneen jo suuria suunnitelmia rakastajansa varalle. Katie aikoo nimittäin tehdä Kieran Haylerista fitness-tähden. Glamourmalli on jo vakuuttanut komistuksen siitä, että tämän kannattaa lopettaa stripparin ammattinsa.

Price aikoo myös rahastaa lihaksikkaalla kihlatullaan. Hän suunnittelee lanseeraavansa kokonaisen sporttivaatemalliston miehen nimissä.

– Katien mielestä hän voi tehdä Kieranista tähden, eikä miehen tarvitse enää olla osa strippaamisen rähjäistä maailmaa, kertoi Haylerin ystävä The Sun -lehdelle.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.